Omgeving overzicht

Attracties

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een overdekt themapark te Coevorden in Nederland. Het pretpark is ongeveer 15.000 m² groot, waarvan 10.000 m² overdekt is. Naast de vertrouwde figuren Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Bumba zullen ook de nieuwe Studio 100-vrienden een zone krijgen in het park, zoals bijvoorbeeld Dobus, Bobo en Wickie.

Wildlands Adventure Zoo

Sinds 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In Wildlands Adventure Zoo Emmen reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Wildlands is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur.

Attractiepark Slagharen

In Attractiepark Slagharen reis je van het Wilde Westen naar Mexico, vier je carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga je op zoek naar goud in Yellowstone. Met meer dan 30 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er veel te beleven voor jong en oud. Ben jij klaar voor het avontuur? Kom dan snel en ga mee op ontdekkingsreis.