Ruim vakantiehuis in Drenthe

Vakantiehuis Drenthe

Voor de leukste vakanties hoeft u niet ver weg. In Drenthe vindt u luxe, privacy, prachtige natuur en gezelligheid. Daar hoeft u geen uren voor te reizen. Elk vakantiehuis in Drenthe geeft u het gevoel dat bij vakantie hoort. Wilt u liever particulier huren? Dat kan bij bungalowpark het Zuiderveld. Een vakantiewoning in Drenthe kunt u op ons park particulier huren.

Ruime vakantiehuizen in Drenthe

Onze grote vakantiehuizen in Drenthe zijn ideaal voor grote groepen of een vakantie met vrienden. De vakantiehuizen beschikken over voldoende ruimte voor groepen tot 6 personen. De woonkamer en slaapkamers zijn zo ingericht dat er optimaal van de ruimtes gebruik gemaakt wordt. U loopt elkaar niet voor de voeten en kunt genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe.

Zie hier al onze vakantiehuizen in Drenthe

Knusse Bungalows in Drenthe

Op Bungalowpark het Zuiderveld staan prachtige knusse bungalows. Omgeven door natuur bent u verzekerd van de rust en privacy die u wenst. Van knusse 4 persoons bungalows tot ruime bungalows voor 6 personen. Elk type heeft zo zijn eigen voordelen en karakteristieke eigenschappen. Maar een ding hebben ze allen gemeen. Ze zetten u midden in de natuur. Dat is nu immers wat u van bungalows in Drenthe mag verwachten. Vakantiehuizen in Drenthe laten u van uw welverdiende rust genieten. 

Rust en privacy, maar zeker ook kindvriendelijk

Als u wilt genieten van uw welverdiende rust is het natuurlijk erg belangrijk dat de kinderen ongestoord hun gang kunnen gaan. Bungalowpark het Zuiderveld staat bekend als vakantiepark dat zeer geschikt is voor kinderen. Naast ons restaurant ligt een ruim opgezette speeltuin waar uw kinderen ongestoord kunnen spelen en even al hun energie kwijt kunnen. En willen ze graag een dagje er tussen uit? In de directe omgeving van ons kindviendelijke vakantiepark liggen attractieparken zoals:

  • Plopsa Indoor Coevorden
  • Wildlands Adventure Zoo Emmen
  • Attractiepark Slagharen.

Ook dát mag u verwachten wanneer u een vakantiehuis in Drenthe huurt!